Beach House Gets a Coat of Paint

ACT’s new warehouse gets a fresh coat of paint and looks forward to future activities.

There was a lot of activity this past Saturday down at ACT’s new warehouse. Our new facility, already being referred to as ‘The Beach House’, was given a fresh coat of paint. Most of the superfluous benches and counters had already been removed and moved into the back room over the last few weeks. Same with most of the electric outlet plates. Only the office and washroom still had lighting fixtures, mirrors, cabinets and outlets needing to be removed. Ben took care of these easily on Saturday morning before he left.

Read Full Article >>>

Posted by .(JavaScript must be enabled to view this email address) on 02/04 at 06:11 AM
Commenting is not available in this weblog entry.

<< Back to main page